Privacy Policy

In cazul in care nu regasiti produsele dorite pe pagina web a companiei, apelati la numarul de telefon (+40)751233723.
Produsele pot fi returnate in termen de 25 de zile de la data achizitionarii.
Piesele motocicletelor identificate in mod necorespunzator nu pot fi returnate.


Dacă ați cumpărat produsele pentru uz personal , atunci în calitate de client (consumator) aveți dreptul să returnați/schimbati produsele în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea acestora, cu motiv. Cum puteți proceda în această situație?
 

PROCEDURA DE RETUR SAU SCHIMB PRODUSE

 • Click pe link-ul urmator  http://xtramotors.ro/index.php?route=account%2Freturn%2Fadd&fbclid=IwAR19KrsvkGUrkTS6kpz-kVx9MGAAxeyVppdrTdJDpxF7nRFblQ46ca0ZJPo  pentru a accesa formularul pentru returnarea/schimbarea produselor. Completati formularul online. Veti primi pe email un document pe care va trebui sa il printati si sa il bagati in colet.
 • Formularul tipărit și completat trebuie pus în coletul în care returnați produsele. Produsele ar trebui să fie nefolosite, împachetate în cutiile originale, nedeteriorate, potrivite pentru revânzare. Cutiile originale ale produselor trebuie la randul lor sa fie impachetate in cutii de carton pentru transport. Coletul trebuie să conțină toate accesoriile originale.
 • Coletul vă rugăm să ni-l trimiteți prin Fan Courier sau Sameday Curier
 • Costul transportului de de retur va fi suportat de catre client. ( Vă rugăm să nu trimiteți coletele cu plata ramburs! Acestea nu vor fi acceptate)

 • In cazul in care doriti sa schimbati unul sau mai multe produse comandate pe site-ul www.xtramotors.ro , va rugam sa ne contactati inainte de a trimite coletul retur la adresa de email info@xtramotors.ro  si sa ne specificati numarul de comanda, dar si produsul pe care il doriti la schimb pentru a se verifica situatia stocului. Daca produsul pe care il doresti la schimb nu mai este pe stoc, iti poti alege un alt produs cu achitarea eventualelor diferente.
 • Termenul maxim in care se poate cere un schimb este de 14 zile de la data la care ati primit coletul. Toate schimburile se fac in limita stocului disponibil.

 • Dorim sa va atentionam ca returnarea produselor neinsotite de Formularul de Retur completat corect si lizibil, ori necompletarea tuturor informatiilor solicitate, poate atrage dupa sine intarzieri in timpul de procesare a returului, respectiv in timpul de rambursare a contravalorii produselor.
 • Rambursarea sumelor datorate din retur se face doar prin virament bancar in contul indicat de dvs in Formularul de Retur in termen de maxim 7 zile calendaristice de la data la care am receptionat produsul ce face obiectul returului.


 • CONDITII DE RETUR SI DE SCHIMB


  a) produsele care se returneaza trebuie sa fie insotite de eticheta.

  b) toate produsele trebuie sa fie returnate la nivelul de calitate la care au fost primite, cu toate accesoriile si in ambalajele originale.

  c) AWB-ul nu se va lipi direct pe cutia originala a produsului, fapt care poate genera deteriorarea acesteia si refuzul primirii coletului.


CONDITII SPECIALE: 
  

- Echipamente comandate gresit de client, cu marime, culoare, sau nr.buc. va fii acceptate numai cu schimbarea produsului, sau  VOUCHER emis pe suma respectiva.

- Returnarea directa a baniilor pentru client se face numai dupa ce produsul a fost receptionat de firma noastra, si a fost declarata o greseala a echipei noastre.

- Piese comandate de client, nu se poate returna in cazul in care Motocicleta a fost identificata gresit.

  Ne rezervam dreptul de a decide sa nu acceptam retur un produs returnat care nu respecta conditiile acceptabile de mai sus.