PROTECTIE SPATEAcerbis Protectie Piept Impact MX
Descriere produs Acerbis Protectie Piept Impact MXAcerbis Impact MX Chest Protector in Black - Acerbis Motocross Enduro Body ProtectionComfortable and light, Protects the back and chest..
Descriere produs Acerbis Protectie Piept Impact MXAcerbis Impa...
333 RON
Acerbis Protectie Piept Impact MX Universal Adult
DETAILS:Comfortable and light, adjustable for riders between 160 cm to 190 cm.Protects the back and chest.Good ventilationThe adjustable shoulders are made of a soft material.Articulated shoulder blad..
DETAILS:Comfortable and light, adjustable for riders between 160 cm...
333 RON
Acerbis Protectie Piept Profile
Descriere produs Acerbis Protectie Piept ProfileComfortable and light, designed for riders between 160 cm and 185 cm tall.Protects the back and chest.Good ventilation.Shoulders are made of a soft mate..
Descriere produs Acerbis Protectie Piept ProfileComfortable and lig...
240 RON
Acerbis Protectie Piept Robot
Descriere produs Acerbis Protectie Piept RobotComfortable and light, designed for riders between 160 cm and 185 cm tall.Protects the back, chest, shoulders, and arms.Good ventilation.Shoulder and arm ..
Descriere produs Acerbis Protectie Piept RobotComfortable and light...
333 RON
FOX Black Belt
Fox Black Belt reprezinta standardul in industrie in ceea ce priveste protectia in partea de jos a spatelui. Excelenta pe timp de iarna cand tine de cald. Materialul este astfel realizat incat sa perm..
Fox Black Belt reprezinta standardul in industrie in ceea ce prives...
159 RON
FOX PROFRAME LC, CE [BLU]
Comfortabila, usoara si lejeraCompatibila cu Neck BraceAjustabilitate usoara si rapidaProtectie spate detasabilaInterior de tip Biofoam foarte moale si coNeted si subtire, ofera o acoperire total..
Comfortabila, usoara si lejeraCompatibila cu Neck BraceAjustab...
649 RON
FOX PROFRAME LC, CE [WHT]
Protectie lejeritate si confort sunt caracteristicile armurii Proframe. Compatibilitate cu Neck Brace. Ajustabilitate. Protectie spate detasabila. Interior de tip Biofoam foarte moale si confortabil...
Protectie lejeritate si confort sunt caracteristicile armurii Profr...
639 RON
FOX Turbo Kidney Belt
Aparatoarea Fox Turbo Belt are o dimensiune minima, oferind in acelasi timp o protectie maxima. Designul suplu permite miscari naturale ale corpului, are intarituri in zonele sensibile iar materialul ..
Aparatoarea Fox Turbo Belt are o dimensiune minima, oferind in acel...
169 RON
KENNY TITANIUM BACK PROTECTOR
DescriptionDORSALECeinture de reins ventilée ajustable par VelcroHomologation dorsale EN 1 621 -2 niveau 2Homologation CE..
DescriptionDORSALECeinture de reins ventilée ajustable par VelcroHo...
366 RON
KENNY Tracer Jacket
SAFETY JACKETJacket with protection for the chest, for MX and ATV practice1 chest pocketVented stretch for a better comfortBack standard EN 1621- 2 level 2Back protection is removable to make easier w..
SAFETY JACKETJacket with protection for the chest, for MX and ATV p...
412 RON
KENNY Tracer Water + Jacket
SAFETY JACKETJacket with protection for the chest, for MX and ATV practice 1 chest pocketVented stretch for a better comfortBack protection ( standard EN 1621- 2 level 2 ) is removable to make ea..
SAFETY JACKETJacket with protection for the chest, for MX and ATV p...
504 RON
LEATT KIDNEY BELT 3DF 3.5
Braul LEATT este singurul cu certificare de impact lombar EN1621-2 Level 1spuma cu tripla densitate care se intareste la impact 3DFventilataconfortabila..
Braul LEATT este singurul cu certificare de impact lombar EN16...
379 RON
TECH BIONIC MTB JACKET
..
.....
697 RON
Thor Armură Guardian MX Black/Red
Armură Thor Guardian MX Black/RedCurele reglabile în talie pentru a putea fi fixată pe placul rider-uluiProtecția pentru spate/coloană este de nivel 1, construită să reducă energia simțită în urma unu..
Armură Thor Guardian MX Black/RedCurele reglabile în talie pentru a...
386 RON
Thor Armură Guardian MX Charcoal/Black
Armură Thor Guardian MX Charcoal/BlackCurele reglabile în talie pentru a putea fi fixată pe placul rider-uluiProtecția pentru spate/coloană este de nivel 1, construită să reducă energia simțită în urm..
Armură Thor Guardian MX Charcoal/BlackCurele reglabile în talie pen...
386 RON
Thor Armură Guardian MX Flo Green
Armură Thor Guardian MX Flo GreenCurele reglabile în talie pentru a putea fi fixată pe placul rider-uluiProtecția pentru spate/coloană este de nivel 1, construită să reducă energia simțită în urma unu..
Armură Thor Guardian MX Flo GreenCurele reglabile în talie pentru a...
386 RON
Thor Armură Guardian MX White/Black
Armură Thor Guardian MX White/BlackCurele reglabile în talie pentru a putea fi fixată pe placul rider-uluiProtecția pentru spate/coloană este de nivel 1, construită să reducă energia simțită în urma u..
Armură Thor Guardian MX White/BlackCurele reglabile în talie pentru...
358 RON
Thor Armură Sentinel GP Black/Flo Orange
Armură Thor Sentinel GP Black/Flo OrangeCureaua de închidere este ajustabilă și identică ca și la cizmele Thor Ratchet , pilotul având posibilitatea de a o ajusta în funcție de comoditatea luiArmura b..
Armură Thor Sentinel GP Black/Flo OrangeCureaua de închidere este a...
393 RON
Thor Armură Sentinel GP Black/White
Armură Thor Sentinel GP Black/WhiteCureaua de închidere este ajustabilă și identică ca și la cizmele Thor Ratchet , pilotul având posibilitatea de a o ajusta în funcție de comoditatea luiArmura benefi..
Armură Thor Sentinel GP Black/WhiteCureaua de închidere este ajusta...
548 RON
Thor Armură Sentinel GP White
Armură Thor Sentinel GP WhiteCureaua de închidere este ajustabilă și identică ca și la cizmele Thor Ratchet , pilotul având posibilitatea de a o ajusta în funcție de comoditatea luiArmura beneficiază ..
Armură Thor Sentinel GP WhiteCureaua de închidere este ajustabilă ș...
314 RON
Thor Armură Sentinel GP White/Black
Armură Thor Sentinel GP White/BlackCureaua de închidere este ajustabilă și identică ca și la cizmele Thor Ratchet , pilotul având posibilitatea de a o ajusta în funcție de comoditatea luiArmura benefi..
Armură Thor Sentinel GP White/BlackCureaua de închidere este ajusta...
548 RON
Thor Centura Spate Force
PROTECTIE FARA RESTRICTII Placi TPR articulate, constructie multi strat si reglabila se asigura sustinere fara a sacrifica mobilitatea.FLUX AER MARIT Baza din spuma perforata biofoam si airprene optim..
PROTECTIE FARA RESTRICTII Placi TPR articulate, constructie multi s...
154 RON
Thor Clinch Curea Spate Black/White
Curea Spate Thor Clinch Black/WhiteCombinația de spuma bio perforată și airprene pentru a optimiza ventilația și a rămâne uscatCurea Thor are benzi dublu-elastice pentru a facilita potrivirea pe talia..
Curea Spate Thor Clinch Black/WhiteCombinația de spuma bio perforat...
115 RON
Thor Curea Spate Clinch Black/Yellow
Curea Spate Thor Clinch Black/YellowCombinația de spuma bio perforată și airprene pentru a optimiza ventilația și a rămâne uscatCurea Thor are benzi dublu-elastice pentru a facilita potrivirea pe tali..
Curea Spate Thor Clinch Black/YellowCombinația de spuma bio perfora...
115 RON
Thor Curea Spate Force Black/White/Red
Curea Spate Thor Force Black/White/RedCurea Thor Force are panouri TPR articulate, construcție multi-strat, este reglabil pentru a nu afecta mobilitateaCombinația de spuma bio perforată și airprene pe..
Curea Spate Thor Force Black/White/RedCurea Thor Force are panouri ...
154 RON
Thor Protectie Piept Dama Protectie Piept Guardian S20W Pk/Bk
Descriere produs Thor Protectie Piept Dama Protectie Piept Guardian S20W Pk/BkCaptuseala moale formata sub presiune asigura un interior confortabil.Sistem de fixare reglabil in talie.Protectia spate L..
Descriere produs Thor Protectie Piept Dama Protectie Piept Guardian...
386 RON
Thor Protectie Piept Guardian S20 Bl/Bk
Descriere produs Thor Protectie Piept Guardian S20 Bl/BkCaptuseala moale formata sub presiune asigura un interior confortabil.Sistem de fixare reglabil in talie.Protectia spate Level 1gandit sa reduca..
Descriere produs Thor Protectie Piept Guardian S20 Bl/BkCaptuseala ...
386 RON
THOR Tricou corp Comp
TRICOU CORP COMPÎntindere pe 4 căi pentru o flexibilitate maximăBanda de talie elastică păstrează praful și nisipul afaraCusături cu aspect plat pentru a reduce iritațiile..
TRICOU CORP COMPÎntindere pe 4 căi pentru o flexibilitate maximăBan...
207 RON
THOR Vesta protectie Comp XP Flex Deflector
VESTA PROTECTIE COMP XP FLEX DEFLECTORPiept ușor captusit și articulat /spate /umăr /panourile antebrațului pentru a proteja împotriva murdăriei subterane și a resturilor ușoareConstrucție cu mânecă l..
VESTA PROTECTIE COMP XP FLEX DEFLECTORPiept ușor captusit și articu...
227 RON
THOR Vesta protectie Comp XP Flex Deflector LS
VESTA PROTECTIE COMP XP FLEX DEFLECTORPiept ușor captusit și articulat /spate /umăr /panourile antebrațului pentru a proteja împotriva murdăriei subterane și a resturilor ușoareConstrucție cu mânecă l..
VESTA PROTECTIE COMP XP FLEX DEFLECTORPiept ușor captusit și articu...
273 RON
Afişare 1 - 33 din 33 (1 pagini)