PROTECTIE SPATEAcerbis Armura Koerta 2.0
Descriere produs Acerbis Armura Koerta 2.0DETAILS:Ergonomically designed for full protection.CERTIFIED BACK PROTECTOR EN 1621 -02/3.ELBOW AND SHOULDER PROTECTIONS EN 1621 "? 1/97 CERTIFIED.Double Velc..
Descriere produs Acerbis Armura Koerta 2.0DETAILS:Ergonomically des...
600 RON
Acerbis Protectie Piept Impact MX
Descriere produs Acerbis Protectie Piept Impact MXAcerbis Impact MX Chest Protector in Black - Acerbis Motocross Enduro Body ProtectionComfortable and light, Protects the back and chest..
Descriere produs Acerbis Protectie Piept Impact MXAcerbis Impa...
335 RON
Acerbis Protectie Piept Profile
Descriere produs Acerbis Protectie Piept ProfileComfortable and light, designed for riders between 160 cm and 185 cm tall.Protects the back and chest.Good ventilation.Shoulders are made of a soft mate..
Descriere produs Acerbis Protectie Piept ProfileComfortable and lig...
242 RON
Acerbis Vesta X-Fit Half Pro
Descriere produs Acerbis Vesta X-Fit Half Pro4 Season protective undergarment.Dryarn technology fabric for high breathability.Side zipper closure.Neck brace compatibility.Removable P.O.I. technology p..
Descriere produs Acerbis Vesta X-Fit Half Pro4 Season protective un...
442 RON
FOX Black Belt
Fox Black Belt reprezinta standardul in industrie in ceea ce priveste protectia in partea de jos a spatelui. Excelenta pe timp de iarna cand tine de cald. Materialul este astfel realizat incat sa perm..
Fox Black Belt reprezinta standardul in industrie in ceea ce prives...
128 RON
FOX PROFRAME LC, CE [BLK]
Protectie lejeritate si confort sunt caracteristicile armurii Proframe. Compatibilitate cu Neck Brace. Ajustabilitate. Protectie spate detasabila. Interior de tip Biofoam foarte moale si confortabil...
Protectie lejeritate si confort sunt caracteristicile armurii Profr...
479 RON
FOX PROFRAME LC, CE [BLU]
Comfortabila, usoara si lejeraCompatibila cu Neck BraceAjustabilitate usoara si rapidaProtectie spate detasabilaInterior de tip Biofoam foarte moale si coNeted si subtire, ofera o acoperire total..
Comfortabila, usoara si lejeraCompatibila cu Neck BraceAjustab...
503 RON
FOX PROFRAME LC, CE [WHT]
Protectie lejeritate si confort sunt caracteristicile armurii Proframe. Compatibilitate cu Neck Brace. Ajustabilitate. Protectie spate detasabila. Interior de tip Biofoam foarte moale si confortabil...
Protectie lejeritate si confort sunt caracteristicile armurii Profr...
479 RON
FOX RACEFRAME IMPACT, CE BLACK
AN ULTRA-SLIM CHEST GUARD WITH CE-CERTIFIED PROTECTION.The all-new Raceframe Impact Guard offers a slim fit and CE certified chest and back protection. The articulated design wraps the body for unpara..
AN ULTRA-SLIM CHEST GUARD WITH CE-CERTIFIED PROTECTION.The all-new ...
629 RON
FOX RACEFRAME IMPACT, CE NEON
AN ULTRA-SLIM CHEST GUARD WITH CE-CERTIFIED PROTECTION.The all-new Raceframe Impact Guard offers a slim fit and CE certified chest and back protection. The articulated design wraps the body for unpara..
AN ULTRA-SLIM CHEST GUARD WITH CE-CERTIFIED PROTECTION.The all-new ...
629 RON
FOX TITAN RACE SUBFRAME CE [BLK/SLV]
Titan Race Subframe CE este construit pentru o acoperire ușoară, purtată la cele mai înalte nivele de motocross. Armura ultra-subțire purtata sub tricou a fost dezvoltată folosind feedback-u..
Titan Race Subframe CE este construit pentru o acoperire ușoară, pu...
479 RON
FOX Turbo Kidney Belt
Aparatoarea Fox Turbo Belt are o dimensiune minima, oferind in acelasi timp o protectie maxima. Designul suplu permite miscari naturale ale corpului, are intarituri in zonele sensibile iar materialul ..
Aparatoarea Fox Turbo Belt are o dimensiune minima, oferind in acel...
128 RON
KENNY TITANIUM BACK PROTECTOR
DescriptionDORSALECeinture de reins ventilée ajustable par VelcroHomologation dorsale EN 1 621 -2 niveau 2Homologation CE..
DescriptionDORSALECeinture de reins ventilée ajustable par VelcroHo...
379 RON
KENNY Tracer Jacket
SAFETY JACKETJacket with protection for the chest, for MX and ATV practice1 chest pocketVented stretch for a better comfortBack standard EN 1621- 2 level 2Back protection is removable to make easier w..
SAFETY JACKETJacket with protection for the chest, for MX and ATV p...
422 RON
KENNY Tracer Water + Jacket
SAFETY JACKETJacket with protection for the chest, for MX and ATV practice 1 chest pocketVented stretch for a better comfortBack protection ( standard EN 1621- 2 level 2 ) is removable to make ea..
SAFETY JACKETJacket with protection for the chest, for MX and ATV p...
522 RON
LEATT BODY VEST 5.5 BLACK
..
.....
484 RON
LEATT CHEST PROTECTOR 2.5 BLACK
Varf de gama al protectilor de corp, 3DF AirFit Chest Protector ofera un sistem foarte usor, ventilat si sigur. Facut din layere de spuma 3DF AirFit perforata pentru impact, ofera un fit moale, flexib..
Varf de gama al protectilor de corp, 3DF AirFit Chest Protector ofe...
503 RON
LEATT CHEST PROTECTOR 4.5 JACKY WHT/PINK
Protectie completa si miscare nerestrictionata intr-o armura versatila si compatibila cu sistem Neck Brace..
Protectie completa si miscare nerestrictionata intr-o armura versat...
601 RON
LEATT KIDNEY BELT 3DF 3.5
Braul LEATT este singurul cu certificare de impact lombar EN1621-2 Level 1spuma cu tripla densitate care se intareste la impact 3DFventilataconfortabila..
Braul LEATT este singurul cu certificare de impact lombar EN16...
225 RON
Thor Armură Guardian MX Black/Red
Armură Thor Guardian MX Black/RedCurele reglabile în talie pentru a putea fi fixată pe placul rider-uluiProtecția pentru spate/coloană este de nivel 1, construită să reducă energia simțită în urma unu..
Armură Thor Guardian MX Black/RedCurele reglabile în talie pentru a...
400 RON
Thor Armură Guardian MX Charcoal/Black
Armură Thor Guardian MX Charcoal/BlackCurele reglabile în talie pentru a putea fi fixată pe placul rider-uluiProtecția pentru spate/coloană este de nivel 1, construită să reducă energia simțită în urm..
Armură Thor Guardian MX Charcoal/BlackCurele reglabile în talie pen...
400 RON
Thor Armură Guardian MX Flo Green
Armură Thor Guardian MX Flo GreenCurele reglabile în talie pentru a putea fi fixată pe placul rider-uluiProtecția pentru spate/coloană este de nivel 1, construită să reducă energia simțită în urma unu..
Armură Thor Guardian MX Flo GreenCurele reglabile în talie pentru a...
400 RON
Thor Armură Guardian MX White/Black
Armură Thor Guardian MX White/BlackCurele reglabile în talie pentru a putea fi fixată pe placul rider-uluiProtecția pentru spate/coloană este de nivel 1, construită să reducă energia simțită în urma u..
Armură Thor Guardian MX White/BlackCurele reglabile în talie pentru...
400 RON
Thor Armură Sentinel GP Black/Blue
Armură Thor Sentinel GP Black/BlueCureaua de închidere este ajustabilă și identică ca și la cizmele Thor Ratchet , pilotul având posibilitatea de a o ajusta în funcție de comoditatea luiArmura benefic..
Armură Thor Sentinel GP Black/BlueCureaua de închidere este ajustab...
544 RON
Thor Armură Sentinel GP Black/Flo Green
Armură Thor Sentinel GP Black/Flo GreenCureaua de închidere este ajustabilă și identică ca și la cizmele Thor Ratchet , pilotul având posibilitatea de a o ajusta în funcție de comoditatea luiArmura be..
Armură Thor Sentinel GP Black/Flo GreenCureaua de închidere este aj...
544 RON
Thor Armură Sentinel GP Black/Flo Orange
Armură Thor Sentinel GP Black/Flo OrangeCureaua de închidere este ajustabilă și identică ca și la cizmele Thor Ratchet , pilotul având posibilitatea de a o ajusta în funcție de comoditatea luiArmura b..
Armură Thor Sentinel GP Black/Flo OrangeCureaua de închidere este a...
611 RON
Thor Armură Sentinel GP Black/Red
Armură Thor Sentinel GP Black/RedCureaua de închidere este ajustabilă și identică ca și la cizmele Thor Ratchet , pilotul având posibilitatea de a o ajusta în funcție de comoditatea luiArmura benefici..
Armură Thor Sentinel GP Black/RedCureaua de închidere este ajustabi...
544 RON
Thor Armură Sentinel GP Black/White
Armură Thor Sentinel GP Black/WhiteCureaua de închidere este ajustabilă și identică ca și la cizmele Thor Ratchet , pilotul având posibilitatea de a o ajusta în funcție de comoditatea luiArmura benefi..
Armură Thor Sentinel GP Black/WhiteCureaua de închidere este ajusta...
611 RON
Thor Armură Sentinel GP White
Armură Thor Sentinel GP WhiteCureaua de închidere este ajustabilă și identică ca și la cizmele Thor Ratchet , pilotul având posibilitatea de a o ajusta în funcție de comoditatea luiArmura beneficiază ..
Armură Thor Sentinel GP WhiteCureaua de închidere este ajustabilă ș...
400 RON
Thor Armură Sentinel GP White/Black
Armură Thor Sentinel GP White/BlackCureaua de închidere este ajustabilă și identică ca și la cizmele Thor Ratchet , pilotul având posibilitatea de a o ajusta în funcție de comoditatea luiArmura benefi..
Armură Thor Sentinel GP White/BlackCureaua de închidere este ajusta...
611 RON
Thor Centura Spate Force
PROTECTIE FARA RESTRICTII Placi TPR articulate, constructie multi strat si reglabila se asigura sustinere fara a sacrifica mobilitatea.FLUX AER MARIT Baza din spuma perforata biofoam si airprene optim..
PROTECTIE FARA RESTRICTII Placi TPR articulate, constructie multi s...
195 RON
Thor Clinch Curea Spate Black/White
Curea Spate Thor Clinch Black/WhiteCombinația de spuma bio perforată și airprene pentru a optimiza ventilația și a rămâne uscatCurea Thor are benzi dublu-elastice pentru a facilita potrivirea pe talia..
Curea Spate Thor Clinch Black/WhiteCombinația de spuma bio perforat...
150 RON
Thor Curea Spate Clinch Black/Yellow
Curea Spate Thor Clinch Black/YellowCombinația de spuma bio perforată și airprene pentru a optimiza ventilația și a rămâne uscatCurea Thor are benzi dublu-elastice pentru a facilita potrivirea pe tali..
Curea Spate Thor Clinch Black/YellowCombinația de spuma bio perfora...
150 RON
Thor Curea Spate Force Black/Gray/White
Curea Spate Thor Fore Black/Gray/WhiteCurea Thor Force are panouri TPR articulate, construcție multi-strat, este reglabil pentru a nu afecta mobilitateaCombinația de spuma bio perforată și airprene pe..
Curea Spate Thor Fore Black/Gray/WhiteCurea Thor Force are panouri ...
200 RON
Thor Curea Spate Force Black/White/Red
Curea Spate Thor Force Black/White/RedCurea Thor Force are panouri TPR articulate, construcție multi-strat, este reglabil pentru a nu afecta mobilitateaCombinația de spuma bio perforată și airprene pe..
Curea Spate Thor Force Black/White/RedCurea Thor Force are panouri ...
200 RON
THOR Tricou corp Comp
TRICOU CORP COMPÎntindere pe 4 căi pentru o flexibilitate maximăBanda de talie elastică păstrează praful și nisipul afaraCusături cu aspect plat pentru a reduce iritațiile..
TRICOU CORP COMPÎntindere pe 4 căi pentru o flexibilitate maximăBan...
232 RON
THOR Vesta protectie Comp XP Flex Deflector
VESTA PROTECTIE COMP XP FLEX DEFLECTORPiept ușor captusit și articulat /spate /umăr /panourile antebrațului pentru a proteja împotriva murdăriei subterane și a resturilor ușoareConstrucție cu mânecă l..
VESTA PROTECTIE COMP XP FLEX DEFLECTORPiept ușor captusit și articu...
255 RON
THOR Vesta protectie Comp XP Flex Deflector LS
VESTA PROTECTIE COMP XP FLEX DEFLECTORPiept ușor captusit și articulat /spate /umăr /panourile antebrațului pentru a proteja împotriva murdăriei subterane și a resturilor ușoareConstrucție cu mânecă l..
VESTA PROTECTIE COMP XP FLEX DEFLECTORPiept ușor captusit și articu...
306 RON
Afişare 1 - 38 din 38 (1 pagini)